JohnRietdijk.nl

Bouwen en Verbouwen. Uw aannemer voor diverse uiteenlopende werkzaamheden. Groot & klein, van het ophangen van een schilderij tot het bouwen van een huis. U vindt bij JohnRietdijk.nl alles onder één dak.

Klik hier voor meer informatie.

65Klus.help

De helpende hand voor senioren en hulpbehoevende. Diverse diensten , klussen en vrijwel alle (zorg & ADL) hulpmiddelen met korte levertijd en eigen montage en service.

Klik hier voor meer informatie.

Webshop

U kunt uw houtverduurzamingsmiddelen, hekwerken, hulpmiddelen regenwatersystemen en anti-slip oplossingen direct bij ons in de webshop bestellen. Voor e.v.t.montage nemen wij persoonlijk contact met u op om e.e.a. te bespreken.

Klik hier voor meer informatie.

Hekken & Poorten

Houten hekwerken en poorten. Maatwerk, speciaal voor u met de hand gemaakt van kastanjehout of echte Engelse- / France schapenhekken. In de webshop kunt u uw keuze maken uit het assortiment en op verzoek komen we langs om maatwerk hekken en poorten met u te bespreken. U laat niet zomaar iedereen binnen, dus kies voor één bedrijf dat alles van A tot Z voor u verzorgd.

Klik hier voor meer informatie.

HoutBouw

Van schuurtje tot stal en alles wat er oplijkt, zolang het maar van eerlijk hout is. Een mooi gepotdekseld schuurtje in de tuin met doorlopende schutting en afgewerkt met authentieke koolteer of een mooie stal voor uw paarden met alles er op en er aan, zelfs e.v.t. kompleet met de buitenbestrating. Wij bouwen het!

Klik hier voor meer informatie.

Hemelwater

Veel neerslag lijdt soms tot overlast. Maar u kunt deze neerslag op een duurzame manier benutten in en om uw huis of bedrijf. Wij leveren hemelwater opvang- en infiltratiesystemen zodat de overlast bij de buren een winstgevende regenbui is voor u.

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons ook op Facebook.

1 week ago

Bestel je producten via onze web shop.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 2 »