Heb jij al een man-cave in je tuin?

Wat is er nou leuker dan met je vrienden gezellig samen zijn?

Wel eens gedacht aan een man-cave? (m/v)

 

Gezellig ontspannen met je vrienden in je eigen achtertuin, een kampvuurtje, glaasje wijn, muziekje op de achtergrond. Je hoeft nergens heen, dus je kan lekker wat drinken, want je hoeft niet te rijden.. Ook je vrienden kunnen e.v.t. in de man-cave blijven slapen. Geen rommel in huis. Na afloop kan je zo weglopen en alles achterlaten voor de volgende keer. 

Wil je een man-cave en wie wil dat nou niet?

Man-caves are HOT! 

Man-caves zijn er in alle soorten en maten. Achter in de tuin. Onder in de kelder. In je garage of op zolder. Hoe dan ook, ze zijn vrij van de woning en verboden voor kinderen en.... vrouwen. Alleen lekkere chicks mogen er in.

Voor de dames is er de Woman-cave. Verboden terrein voor mannen. Zo heeft ieder z'n eigen stekkie, waar je je zelf terug kan trekken in je eigen sfeer. Geen gezeur over en weer en het schijnt ook zeer positief te zijn voor je relatie. Hoe je die verdeling ook maakt, dat is aan jezelf.

Wij bouwen hem met de nodige creativiteit en fantasie. Des gewenst verzorgen we een passende inrichting met (2e hands) meubels, audio/video installatie, bar met alles er op en er aan en indien mogelijk een houtkachel voor de unieke out-door sfeer.

Neem even contact op, dan kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken.