Levensloopbestendigwonen

Woningaanpassing. 

Middels kleine aanpassingen, hulpmiddelen op maat of een verbouwing help ik u op weg naar een veilige en comfortabele aangepaste woning.

Mantelzorgwoningen.

Wilt u verzorging door of voor een naaste, maar toch ieder zijn privacy en de ruimte om je zelf terug te trekken met alle comfort? Denk dan aan een mantelzorgwoning.

Als u de ruimte heeft in de tuin, plaatsen we daar een tijdelijke woonruimte. Wij bouwen die van hout, met alle noodzakelijke voorzieningen voor zorg en welzijn naar persoonlijke behoefte. Voorzien van sanitair, verwarming en alle benodigde hulpmiddelen. We maken een mantelzorgwoning met de uitstraling van een landelijk gebouw zoals; een schuur of tuinhuis, dubbelwandig geïsoleerd. Het model en de uitstraling bepalen we gezamenlijk aan de hand van schetsen en voorbeelden. Het totale bouwproces wordt  voor u van A tot Z verzorgd, incl. vergunningen en subsidie aanvragen. 

Levensloopbestendig wonen.

Nu nog geen behoefte aan hulpmiddelen of een aangepaste woning? Wees dan op de toekomst voorbereid en laat uw woning preventief voorzien van de meest levensloopbestendige aanpassingen. Dan weet u en uw naasten, dat u op de toekomst bent voorbereid.

JohnRietdijk.nl staat garant voor vakkundige ondersteuning en een vertrouwde uitvoering voor nu en in de toekomst.

Laat u door JohnRietdijk.nl vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kosten.