Tarief

 

ARBO & Veiligheid:
Ook wij moeten voldoen aan de eisen van de ARBO wet, het is niet zo dat ik goedkoper ben, doordat ik bepaalde ARBO voorzieningen niet gebruik of in rekening breng. Als ik verongeluk, ben ook ik arbeidsongeschikt en dus geen inkomsten meer.
Zo wordt er op hoogte niet gewerkt op een ladder, een lader is om te klimmen, niet om op te werken. Werken op hoogte gebeurt op een goedgekeurde stelling of hoogwerker.
Werken in krappe ruimte, ondergronds of op hoogte, gebeurt uitsluitend met twee man.
De tweede man is altijd een medewerker van JohnRietdijk.nl
Werken met gevaarlijke of schadelijke stoffen, gebeurt altijd met de benodigde PBM’s.
Indien er kosten gemaakt moeten worden om veilig te kunnen werken, worden die aan u doorberekend.

Vaste prijs/Aanneemsom.
Wild u een offerte met een vaste prijs/aanneemsom, dan dienen alle bouwmaterialen en werkzaamheden door mij te worden geleverd/uitgevoerd. Hierop is geen uitzondering mogelijk!
Dit is een vaste prijs, hier komt niets meer bij en gaat niets meer af. Met een vaste aanneemsom loopt u het minst risico en weet u vooraf wat u kwijt bent.
Bij een vaste aanneemsom, krijgt u geen prijsspecificatie van de diverse onderdelen! De prijs is goed of niet goed.

Werken op regie:
Wanneer er gewerkt wordt op regie (uurtarief en materiaalkosten), worden de uren tegen € 35,00 ex. btw per uur* en materialen tegen inkoopprijs met een door mij bepaalde opslag in rekening gebracht. De stuksprijs die u moet betalen staat op uw factuur vermeld.
Bij werken op regie is de eindprijs onbekend en weet u vooraf niet wat u kwijt bent. U kunt hiermee goedkoper uit zijn dan met een vaste prijs/aanneemsom, echter bij tegenslag loopt u het risico.

*Btw op schilderwerk aan woningen van 2 jr en ouder is € 38,50 incl. btw, andere werkzaamheden is € 42,50 incl. btw. Bedrijven met btw nummer: € 35,00 ex. btw.

Combinatie regie/Aanneemsom:
Uw offerte kan ook een gecombineerde prijsopbouw hebben van regie en vaste aanneemsom. Bijv. arbeid als vaste aanneemsom en materiaal op regie of materiaal als vaste aanneemsom en arbeid op regie. Dit is afhankelijk van welke post vooraf goed is in te schatten of bijv. materialen die qua keuze nog niet vast staan door kleur, decor, gebruikshoeveelheid of werkzaamheden die vooraf moeilijk te beoordelen zijn.

Schilderwerk per m2:

Ik werk niet met een aanneemsom per m2.

Aannemers die werken met een aanneemsom per m2 willen zo snel mogelijk die vierkante meters afwerken, cashen en wegwezen. Snel geld verdienen. Afplakken moet u zelf doen of wordt niet secuur genoeg gedaan, zodat er veel schoonmaak werk achter blijft. Reparaties worden niet of klungelig gedaan. Als er maar verf op zit, vinden ze het goed. Als ik kom schilderen en tijdens het werk zie ik reparaties of plekken die extra aandacht nodig hebben, dan zorg ik dat die weer in perfecte staat komen. Ik zorg dat mijn werkomgeving schoon is en blijft. Afplakmaterialen, materiaal om uw spullen af te dekken en een schone omgeving na afloop wordt door mij verzorgd. Ik lever zelf alle benodigde materialen zoals; plamuur, houtrot vulmiddelen, primers en Sikkens verf. Daarom werk ik met een uurtarief, want misschien lijk ik dan wat duurder, als u tevreden bent over het eindresultaat, bent u de kosten zo vergeten. Ik wil kwaliteit leveren. Als ik klaar ben, wil ik tevreden zijn, wil ik dat u tevreden ben en wil ik dat uw buren, als ze mijn werk zien, aan u vragen om mijn adresgegevens.

Zwartwerk:

Zwartwerk is strafbaar. Vraagt u mij een strafbaar feit te plegen? Nee toch? Want immers al onze maatschappelijke voorzieningen waar u en ik gebruik van mogen maken, worden betaald door de belastingen die u en ik afdragen.

Meer-/minderwerk:
Meer- en minderwerk ten opzichte van de offerte wordt altijd schriftelijk vastgelegd en door beide partijen voor akkoord ondertekend.

Prijzen vergelijken? Kijk op: www.verbouwkosten.com

 

 

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]