Tarief

Vaste prijs/Aanneemsom:
Wild u een offerte met een vaste prijs/aanneemsom, dan dienen alle bouwmaterialen en werkzaamheden door mij te worden geleverd/uitgevoerd. Hierop is geen uitzondering mogelijk!
Dit is een vaste prijs, hier komt niets meer bij en gaat niets meer af. Met een vaste aanneemsom loopt u het minst risico en weet u vooraf wat u kwijt bent.
Bij een vaste aanneemsom, krijgt u geen prijsspecificatie van de diverse onderdelen! De prijs is goed of niet goed.

Werken op regie:
Wanneer er gewerkt wordt op regie (uurtarief en materiaalkosten), worden de uren tegen uurtarief en materialen tegen inkoopprijs met een door mij bepaalde opslag van max. 15% in rekening gebracht. De stuksprijs die u moet betalen staat op uw factuur vermeld.
Bij werken op regie is de eindprijs onbekend en weet u vooraf niet wat u kwijt bent. U kunt hiermee goedkoper uit zijn dan met een vasteprijs/aanneemsom, echter bij tegenslag loopt u het risico.

Combinatie regie/Aanneemsom:
Uw offerte kan ook een gecombineerde prijsopbouw hebben van regie en vaste aanneemsom. Bijv. arbeid als vaste aanneemsom en materiaal op regie of materiaal als vaste aanneemsom en arbeid op regie. Dit is afhankelijk van welke post vooraf goed is in te schatten of bijv. materialen die qua keuze nog niet vast staan door kleur, decor, gebruikshoeveelheid of werkzaamheden die vooraf moeilijk te beoordelen zijn.

Uurtarief:
Werk op regie wordt uitgevoerd voor een uurtarief van:
Bedrijven (met btw nummer): € 35,00 excl. btw. per uur excl. Materiaal.
Consumenten: € 38,50 incl. 9 % btw per uur excl. Materiaal voor schilderwerken aan woningen van 2 jr en ouder.
Consumenten: € 42,50 incl. 21% btw per uur excl. Materiaal, voor alle overige werkzaamheden en diensten.

Schilderwerk per m2:

Schilderwerk € 25,00 excl. btw per m2, Latex: € 12,50 excl. btw per m2. Reparatiewerk, houtrotreparatie e.d. valt niet in deze prijs. Wees wijs en voorkom discussies, besteed dit werk uit met een vaste aanneemsom of op regie. Ik werk met SIKKENS verf & latex (niet inbegrepen).

Meer-/minderwerk:
Meer- en minderwerk ten opzichte van de offerte wordt altijd schriftelijk vastgelegd en door beide partijen voor akkoord ondertekend.

Prijzen vergelijken? Kijk op: www.verbouwkosten.com