Snel een klusjesman nodig?

Ik kan u meestal binnen 2 tot 4 weken helpen!

m.u.v. vakantie periode’s!

 

Ik lever arbeid, geen materiaal.

Door een wereldwijd tekort aan materialen als gevolg van Covid-19 en een enorme vraag, staan materiaalprijzen onder constante druk. 

Van onze leveranciers krijg ik bijna wekelijks prijsverhogingen van 10 tot 20 %. (soms dagprijzen).

Beschikbare materialen zijn vaak niet de gewenste kwaliteit of afmeting die ik nodig heb. Het is dus zoeken op locatie bij de leverancier naar de juiste en beschikbare materialen. Hiervoor moeten we diverse leverancier in en buiten de regio benaderen, om te kijken wat er beschikbaar is. Dit kost mij veel tijd en daardoor wordt het materiaal erg duur. Wat er vandaag nog is, is morgen weg.

Hierdoor is het niet meer mogelijk om voor een vaste prijs materialen te leveren. Ik kan dan ook geen offerte geven voor de lange termijn. Vooraf bestellen levert niet de gewenste kwaliteit. Ik word dan afgescheept met afmetingen en een kwaliteit waar ik niet gelukkig van word (scheuren in hout, teveel over lengte of winkeldochters e.d.). Het bestellen van deuren is helemaal dramatisch, dat doe ik dus voorlopig helemaal niet. Levertijden zijn extreem en leverdata worden niet nagekomen.

De basis van mijn bedrijf is het leveren van arbeid, niet van materialen (ik ben geen winkel).

Alle materialen gaan daarom voortaan op regiebasis, ik haal het pas als ik het nodig heb en bij voorkeur koopt u zelf de materialen bijv. via internet. 

Het is een probleem wat ik niet anders kan oplossen zonder dat het mij geld kost. En dat is niet de bedoeling.

We zullen het moeten doen met wat er beschikbaar is.

Restauratie
Houtbouw
Diverse klussen

v.a. € 35,00 excl. btw & materiaal per uur, kunt u mij inhuren voor diverse klussen in huis, tuin en in de agrarische sector. 

Ik werk alleen, dus het werk moet door één man uitvoerbaar zijn. Als u zelf meewerkt, kunnen we samen grotere klussen aan.

Latex spuiten
Schilderwerk binnen & buiten
Houtrot reparatie

Ook voor agrarische werkzaamheden en dienstverlening kunt u bij mij terecht; plaatsen van hekwerken, maken van dierverblijven, schoonmaak en herstelwerk in en om de boerderij, hulp bij oogt en andere werkzaamheden.

Extra hand bij oogst en erf werkzaamheden
Houten hekwerken of gaas&draad.
Dierverblijven voor hobby of kleinvee en stalletjes