Home

Houtbouw.

Houten constructies en gebouwen. Als bijgebouw, schuur of veranda in de tuin. Ervaar de rustgevende uitstraling van hout. Duurzaam hout gekapt uit eerlijke bossen met het FSC keurmerk. Bekijk de mogelijkheden op deze site.

Restauratie.

Restauratie van houten constructies en objecten. We zoeken de meeste authentieke materialen of bewerken nieuw materiaal zo dat, dat het lijkt of het er altijd geweest is. Hier herleefd het oude vakmanschap.

Klussen.

Ook voor allerlei huis, tuin en keuken klussen kunt u bij ons terecht. Van het ophangen van een schilderij tot het repareren van houtrot of het schilderen van uw woning. Iedere klus wordt met evenveel liefde uitgevoerd.

Nieuwe schuur of tuinhuis.

'Doet u dat ook?'

Een veel gestelde vraag na een telefonische introductie.

Zoals u kunt zien op de pagina Bouw, Restauratie, Klussen, ben ik veelzijdig in de werkzaamheden die ik verricht. Maar bedenk wel; Een klusbedrijf is veelzijdig, maar niet gespecialiseerd. Het gemak van een klusbedrijf zit hem er in dat één man, diverse werkzaamheden kan verrichten.

U kunt een klusbedrijf zien als een kok die ook brood bakt, maar dat maakt hem nog geen bakker.

Bijv. ik zou uw c.v. ketel kunnen installeren. Maar doe dat niet. Niet omdat ik het niet kan, maar omdat ik vindt dat de monteren van een c.v.installatie het werk is van een gespecialiseerd erkend installateur.

 

Tarief.

Ik werk op uurtarief, vaste aanneemsom of een combinatie van beide.

Ook ik werk volgens de geldende ARBO regels!

Meer info:

Bereikbaar.
Telefoon: +31(0)187 493663 / +31(0)620 768636 (of WhatsApp) Privé/anonieme nummers worden niet beantwoord! Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. NIET op Zondag & Christelijke feestdagen. Mail: contactformuliercontactformuliercontactformulier Werktijden. Maandag t/m Vrijdag, van 8.00 tot 18.00 uur. Zondags en Christelijke feestdagen gesloten.
Keurmerk Kwaliteitsvakman

Ik ben erkend door het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit heeft veel voordelen voor u als consument o.a. het werken met erkende Algemene Voorwaarden, duidelijke offertes, duidelijke afspraken op papier, vervanging door andere vakman bij ziekte.

Zie ook de site van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Neem contact op via: Tel/mobiel: 0187 493663 | 0620 768636 | WhatsApp: 0620768636 | E-mail | Niet op Zondag/Christelijke feestdagen.